Skincare Reiniging


Eye Make-up Remover

 

Deze zachte remover is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en kwetsbare huid rond de ogen en lippen. Eye Make-up Remover verwijderd op effectieve wijze make-up zonder de huid extra te belasten. Geschikt voor lenzendragers.

 

150ml     €19,90


Soft Cleansing Milk

 

Een zachte reinigingsmelk die op milde en effectieve wijze vuil, onzuiverheden en make-up verwijdert. Soft Cleansing Milk is rijk aan natuurlijke hydraterende en verzorgende bestanddelen die de huid in balans houden en de lipiden van de huidbarrière niet aantasten.

Voor alle huidtypen.

 

250ml     €22,90


Foaming Cleansing Gel

 

Deze zeepvrije formule lost op  effectieve wijze onzuiverheden,  vuil en make-up op zonder de  huid hierbij uit te drogen.  Foaming Cleansing Gel wordt  na vermenging met water een  romig schuim welke de huid  grondig reinigt zonder hierbij  de zuurmantel aan te tasten.  De huid voelt fris, soepel en  heerlijk zacht aan. Ook bijzonder geschikt tijdens het douchen.

Voor gecombineerde en vette huid.

 

150ml     €22,90


Hydro Cleansing Oil

 

Deze hydrofiele reinigingsolie verwijdert op effectieve wijze vuil, make-up en onzuiverheden van de huid zonder deze uit te drogen. Hydro Cleansing Oil bevat natuurlijke oliën die de huid zorgvuldig reinigen en de elasticiteit en vochtigheidsgraad beschermen. Na de reiniging zal de huid fris, zacht en soepel aanvoelen.  

Voor alle huidtypen.

 

250ml     €31,50


Impurity Cleansing Mousse pH 4,8

 

Deze vetvrije mousse lost onzuiverheden op en verwijdert op effectieve wijze vet en vuil.  Natuurlijke ingrediënten als witte thee en tea tree bevorderen het natuurlijk herstellend vermogen  van de huid. Impurity Cleansing Mousse reinigt intensief zonder de huidflora daarbij aan te tasten. Geschikt voor de vette, onrustige  en onzuivere huid met puistjes en comedonen. Ongeparfumeerd. pH-waarde 4,8. Voor onzuivere, vette en acné huid

 

150ml     €23,20