Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen worden aangepast aan je huidtype. Bij een eerste bezoek wordt het huidtype vastgesteld. De behandeling bevat altijd een uitgebreide gezichtsreiniging en wordt afgesloten met een passende dagverzorging. Bella-T biedt vier verschillende, verzorgende gezichtsbehandelingen. Daarnaast kun je diverse cosmetische deelbehandelingen toevoegen voor een gereduceerde meerprijs.


Quick Cleansing

Je huid wordt goed gereinigd waarna een peeling (diepere reiniging) volgt. 

Oneffenheden zullen grotendeels verdwijnen en de doffe (dode) huidcellen worden weggehaald. Het resultaat is een fijnere, verbeterde huidstructuur en een frisse stralende huidskleur. Een verkwikkende lotion en een dagcrème sluiten deze behandeling af.

 

30 minuten   €24,10


Basic Treatment

Na een volledige reiniging van de gezichtshuid (inclusief peeling) volgt de verzorging d.m.v. een masker. Een masker heeft een hoge concentratie cosmetische werkstoffen om de conditie van je huid te verbeteren. Het soort masker wordt aangepast aan het huidtype. Een verkwikkende lotion en een dagcrème sluiten deze behandeling af.

 

50 minuten   €39,25


Intensive Treatment

Een echte oppepper voor je huid. De Basic Treatment behandeling wordt uitgebreid met extra verzorging. Een serum en oogcrème zorgen voor extra voedende of hydraterende bestanddelen (aangepast aan de conditie van de huid). Deze cosmetische werkstoffen worden licht ingemasseerd waardoor ze dieper in de huid hun werk nog beter kunnen doen. 

 

60 minuten   €46,85


Pure Relaxing

Goede verzorging én ultieme ontspanning. De Basic Treatment behandeling wordt uitgebreid met een ontspannen massage van gezicht, nek en decolleté. Een heerlijke wellnessbehandeling waar je nog dagen lang een relaxed gevoel aan over houdt.

 

75 minuten   €54,50


Basis Acne Behandeling

Deze behandeling pakt de drie oorzaken van acne aan in één behandeling. Dit gebeurt met de daarvoor geschikte producten van de Clear Skin-lijn van Extenso. De ingrediënten in deze lijn brengen de talgproductie in balans, gaan verhoorning tegen en zijn ontstekingsremmend. De huid wordt grondig gereinigd en verzorgd en onzuiverheden worden gereinigd. Daarnaast krijg je advies over het thuisgebruik van de juiste producten bij acne.

 

60 minuten   €46,95


Deelbehandelingen

Een complete gezichtsbehandeling bevat tevens decoratieve onderdelen zoals bijvoorbeeld het epileren of verven van wenkbrauwen. Het verschilt per persoon waar behoefte aan is. Daarom zijn deze behandelingen niet standaard verwerkt in de gezichtsbehandelingen maar zijn ze los bij te boeken. Ook kun je voor een deelbehandeling alleen naar de salon komen.

Deelbehandeling meerprijs bij gezichtsbehandeling prijs losse deelbehandeling
Wenkbrauwen epileren € 6,25 € 12,55
Wenkbrauwen verven € 5,00 € 10,00
Wimpers verven € 7,50 € 15,00
Wimpers en wenkbrauwen verven € 10,00 € 20,10
Epileren + wimpers en wenkbrauwen verven € 13,80 € 27,60
Bovenlip of kin harsen € 5,00 € 10,00
Bovenlip en kin harsen € 8,75 € 17,60